Mintaképek

Szükséges adatok típuslakásokhoz

  • Ingatlan címe
  • Megrendelő neve, címe (ha eltér)
  • Helyrajzi szám
  • Alaprajz méretekkel
  • Külső nyílászáró méretek, tokkal együtt (szélesség x magasság)
  • Belmagasság
  • Fényképek: Külső kép a házról, ablakok közelről, fűtés, melegvíz
  • Egyéb hasznos információ: mikor épült kb, mikor volt az utolsó felújítás

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet 3. § (4) pontja lehetővé teszi, hogy az energetikai tanúsítvány kiállítható azonos elrendezésű, azonos méretű és azonos energetikai jellemzőjű lakás tanúsítványa alapján. Ha már voltam például egy V. emeleti panellakásban, akkor az ugyanolyan VI. emeleti lakáshoz nem kell újra kimenni. 

Mintaképek

alaprajz méretekkel, külső kép, fűtés, ablak, melegvíz.

alaprajz mintaképek 5 mintaképek 2 mintaképek 3 mintaképek 4

A panellakások és az 1960 előtt épült épületben lévő budapesti típuslakások energetikai tanúsítványát helyszíni szemle nélkül is elkészítem, néhány adat megadásával: méretezett alaprajz, ablak méretek, belmagasság.

Frissen készített fotók: közeli fotó az ablakról függöny nélkül, a radiátorról (lehetőleg látszódjon a cső is és a termosztátfej, ha van) vagy a konvektorról, és a melegvíz termelő berendezésről (kivéve távfűtés esetén). Távoli külső kép az épületről, amelyik oldalon vannak az ablakok, látszódjon, hogy mi van alatta, felette és mellette. Cirkófűtéses lakásnál szükséges fénykép a kazánról, a termosztátról és a radiátorról is. Leggyakoribb panellakás alaprajzokhoz nem szükséges méretek küldése.

A képeket, az alaprajzot és az adatokat kérem küldje a gergics.katalin(@)yahoo.com E-mail címre.

A hiánytalan adatok és fényképek küldése után elkészítem és átküldöm E-mailen a hitelesített energetikai tanúsítvány első oldalát, és a számlát 1 – 2 munkanapon belül. Fizetés után E-mailben küldöm a digitális aláírással ellátott tanúsítványt. Fizetés lehet átutalással vagy már bankkártyás fizetésre is van lehetőség a Barion rendszerén keresztül. 

Hozzászólások lezárva.