helyszíni szemle nélkül

Energetikai tanúsítvány adatküldéssel

A panellakások és az 1960 előtt épült épületben lévő budapesti lakások energetikai tanúsítványát helyszíni szemle nélkül készítem, néhány egyszerű adat megadásával: alaprajz méretekkel, kézzel rajzolt is jó, nyílászáró méretek, belmagasság. Mintaképek itt Frissen készített fotók: közeli fotó az ablakokról függöny nélkül, közeli kép a radiátorról vagy a konvektorról, közeli kép melegvíz termelő berendezésről, kivéve távfűtés esetén, és távoli külső kép az épületről. Az energetikai tanúsítvány ára bruttó 10.000.-Ft adatok küldésével. 

Családi házak, napelemes vagy napkollektoros épületben lévő típuslakások, tetőtéri, vagy különleges lakások energetikai tanúsítványát nem tudom vállalni.

Az adatokat és a fényképeket kérem küldje el a fenti űrlap segítségével, vagy a gergics.katalin(@)yahoo.com E-mail címre. Hiánytalan és megfelelő adatok küldése esetén munkaidőben pár órán belül tudom vállalani az energetikai tanúsítvány elkészítését. Cirkófűtéses lakásnál szükséges fénykép a kazánról és a termosztátról és a radiátorról is. Kérem, lehetőleg 1MB-nál kisebb méretű képeket küldjön.  

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet 3. § (4) pontja lehetővé teszi, hogy az energetikai tanúsítvány kiállítható azonos elrendezésű, azonos méretű és azonos energetikai jellemzőjű lakás tanúsítványa alapján.

Már a legtöbb típusú panellakásban jártam, így ezeket helyszíni szemle nélkül vállalom m2-től függetlenül, amennyiben megrendelő néhány adatot biztosít (alaprajz kézzel rajzolt is jó, csak legyen rajta méret, nem baj ha nem nem méretarányos, utcafronti ablak méretek szélesség x magasság tokkal együtt, belmagasság, fotók…) A legtöbb panellakáshoz méretezett alaprajz sem szükséges, mert már van, csak beazonosítani kell, hogy melyik típusról van szó.

Kizárólag olyan budapesti típuslakások tanúsítványát tudom elvállalni helyszíni szemle nélkül, ahol már jártam. Tetőtéri lakásokat nem tudom így elvállalni. Ingatlanos hirdetési képek és Google maps-os külső képek nem megfelelőek. A további adatokat telefonon egyeztetjük, ha szükéges. Fizetés utalással. Az elkészült tanúsítványokat E-mailen küldöm.

Mintaképek:

 

alaprajz mintaképek 2 mintaképek 3

mintaképek 4 mintaképek 5

Az ajánlat 2020.03.14-től típuslakásokra vonatkozik és visszavonásig érvényes. Nem vonatkoznik: Pályázathoz vagy használatbavételi engedélyhez. Nem vonatkozik: napelemes, napkollektoros házban lévő, vagy geotermikus-, hőszivattyús-, vagy elektromos fűtésű (elektromos kazán, fűtőfólia, infrapanel stb.), tetőtéri lakásra, vagy belső kétszintes lakás esetén.

Hozzászólások lezárva.