adatküldés

panellakásokra helyszíni szemle nélkül

A budapesti panellakások energetikai tanúsítványát helyszíni szemle nélkül készítem. Néhány adat megadásával: méretezett alaprajz, ablak méretek, belmagasság. Frissen készített fotók: közeli fotó az ablakról függöny nélkül, a radiátorról lehetőleg látszódjon a cső is. Távoli külső képek az épületről. 

Az energetikai tanúsítvány ára bruttó 10.000.-Ft adatküldéssel. 

Az adatokat és a fényképeket kérem küldje el a gergics.katalin @ yahoo.com E-mail címre. 

1Megrendelő neve címe
2Ingatlan címe
3helyrajzi szám
4Alaprajz
5Ablak méretek
6Fűtés és melegvíz ellátás, pl.. távfűtés
7Belmagasság
8Külső belső fényképek
9Egyéb adatok (nem kötelező): mikor épült? Mikor volt az utolsó felújítás?

Leggyakoribb panellakásokhoz nem szükséges mérezett alaprajz küldése. Mintaképek itt A hiánytalan adatok és fényképek küldése után elkészítem és átküldöm E-mailen a hitelesített energetikai tanúsítvány első oldalát, és a számlát általában 1 munkanapon belül. Fizetés után E-mailben küldöm a digitális aláírással ellátott tanúsítványt. Fizetés lehet átutalással vagy már bankkártyás fizetésre is van lehetőség a Barion rendszerén keresztül.

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet 3. § (4) pontja lehetővé teszi, hogy az energetikai tanúsítvány kiállítható azonos elrendezésű, azonos méretű és azonos energetikai jellemzőjű lakás tanúsítványa alapján. Ha már voltam például egy V. emeleti panellakásban, akkor az ugyanolyan VI. emeleti lakáshoz nem kell újra kimenni. 

Már a legtöbb típusú panellakásban jártam, így ezeket helyszíni szemle nélkül vállalom m2-től függetlenül, amennyiben megrendelő néhány adatot biztosít (alaprajz kézzel rajzolt is jó, csak legyen rajta méret, nem baj ha nem méretarányos, utcafronti ablak méretek szélesség x magasság tokkal együtt, belmagasság, fotók…) A legtöbb panellakáshoz méretezett alaprajz nem szükséges, mert már van, csak beazonosítani kell, hogy melyik típusról van szó. 

Mintaképek

radiátor mintaképek 3 mintaképek 4 mintaképek 5

Kizárólag olyan budapesti típuslakások tanúsítványát tudom elvállalni helyszíni szemle nélkül, ahol már jártam. Tetőtéri lakásokat nem tudom így elvállalni. Ingatlanos hirdetési képek és Google maps-os külső képek nem megfelelőek. A további adatokat telefonon egyeztetjük, ha szükéges. Cirkófűtéses lakásnál szükséges fénykép a kazánról és a termosztátról és a radiátorról is. Kérem, lehetőleg 1MB-nál kisebb méretű képeket küldjön. Családi házak, napelemes vagy napkollektoros épületben lévő típuslakások, tetőtéri, vagy különleges lakások energetikai tanúsítványát nem tudom vállalni helyszíni szemle nélkül.

Az ajánlat 2020.03.14-től típuslakásokra vonatkozik és visszavonásig érvényes. Nem vonatkoznik: Pályázathoz vagy használatbavételi engedélyhez. Nem vonatkozik: napelemes, napkollektoros házban lévő, vagy geotermikus-, hőszivattyús-, vagy elektromos fűtésű (elektromos kazán, fűtőfólia, infrapanel stb.), tetőtéri lakásra, vagy belső kétszintes lakás esetén.

Hozzászólások lezárva.