adatküldés

Energetikai tanúsítvány adatküldéssel

A panellakások és az 1960 előtt épült épületben lévő budapesti lakások energetikai tanúsítványát helyszíni szemle nélkül készítem, néhány adat megadásával: méretezett alaprajz, ablak méretek, belmagasság. Frissen készített fotók: közeli fotó az ablakról függöny nélkül, a radiátorról (lehetőleg látszódjon a cső is és a termosztátfej, ha van) vagy a konvektorról, és a melegvíz termelő berendezésről (kivéve távfűtés esetén). Távoli külső képek az épületről, amelyik oldalon vannak az ablakok, látszódjon, hogy mi van alatta, felette és mellette. Leggyakoribb panellakásokhoz nem szükséges mérezett alaprajz küldése. Mintaképek itt 

Az energetikai tanúsítvány ára bruttó 10.000.-Ft adatküldéssel. 

Az adatokat és a fényképeket kérem küldje a gergics.katalin(@)yahoo.com E-mail címre. 

A hiánytalan adatok és fényképek küldése után elkészítem és átküldöm E-mailen a hitelesített energetikai tanúsítvány első oldalát, és a számlát általában 1 munkanapon belül. Fizetés után E-mailben küldöm a digitális aláírással ellátott tanúsítványt. Fizetés lehet utalással vagy már bankkártyás fizetésre is van lehetőség a Barion rendszerén keresztül.

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet 3. § (4) pontja lehetővé teszi, hogy az energetikai tanúsítvány kiállítható azonos elrendezésű, azonos méretű és azonos energetikai jellemzőjű lakás tanúsítványa alapján. Ha már voltam például egy V. emeleti panellakásban, akkor az ugyanolyan VI. emeleti lakáshoz nem kell újra kimenni

Már a legtöbb típusú panellakásban jártam, így ezeket helyszíni szemle nélkül vállalom m2-től függetlenül, amennyiben megrendelő néhány adatot biztosít (alaprajz kézzel rajzolt is jó, csak legyen rajta méret, nem baj ha nem méretarányos, utcafronti ablak méretek szélesség x magasság tokkal együtt, belmagasság, fotók…) A legtöbb panellakáshoz méretezett alaprajz nem szükséges, mert már van, csak beazonosítani kell, hogy melyik típusról van szó. 

Kizárólag olyan budapesti típuslakások tanúsítványát tudom elvállalni helyszíni szemle nélkül, ahol már jártam. Tetőtéri lakásokat nem tudom így elvállalni. Ingatlanos hirdetési képek és Google maps-os külső képek nem megfelelőek. A további adatokat telefonon egyeztetjük, ha szükéges. Cirkófűtéses lakásnál szükséges fénykép a kazánról és a termosztátról és a radiátorról is. Kérem, lehetőleg 1MB-nál kisebb méretű képeket küldjön. Családi házak, napelemes vagy napkollektoros épületben lévő típuslakások, tetőtéri, vagy különleges lakások energetikai tanúsítványát nem tudom vállalni helyszíni szemle nélkül.

Mintaképek

alaprajz mintaképek 2 mintaképek 3

mintaképek 4 mintaképek 5

Az ajánlat 2020.03.14-től típuslakásokra vonatkozik és visszavonásig érvényes. Nem vonatkoznik: Pályázathoz vagy használatbavételi engedélyhez. Nem vonatkozik: napelemes, napkollektoros házban lévő, vagy geotermikus-, hőszivattyús-, vagy elektromos fűtésű (elektromos kazán, fűtőfólia, infrapanel stb.), tetőtéri lakásra, vagy belső kétszintes lakás esetén.

Hozzászólások lezárva.